ANA Tower oferă poziția perfectă pentru birourile jucătorilor de top.


Locația rafinată și vizibilitatea ridicată a Ana Tower îl fac soluția perfectă pentru companiile triple A care doresc să se mute, să se extindă sau să intre pe piață, în timp ce calitatea înaltă, funcționalitatea și grija pentru mediu, confortul și designul eficient adaugă o mare valoare proiectului.

PROIECTUL ANATOWER


Ana Tower este situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale orașului, beneficiind de o accesibilitate excelentă și o conexiune foarte bună cu centrul orașului și aeroporturile Bucureștiului.

Cu masina


În centrul Bucureștiului se poate ajunge în 15 minute cu mașina. Aeroportul Băneasa este situat la doar 5 minute, în timp ce Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 15 minute de mers cu mașina.

Transport


Proiectul este situat într-o zonă foarte accesibilă, la câțiva pași de liniile de autobuz (149, 331, 131, 105, 205, 261, 304, 330, 335, 362, 780 și 783) și stațiile de tramvai (41 și 42) care ajută navetiștii în rutina lor zilnică. Stația de metrou din Piața Presei Libere va ușura conectivitatea la oraș atunci când va fi disponibila.

Cu bicicleta


Angajații sunt încurajați să vină la lucru cu bicicleta, turnul fiind înconjurat de piste pentru ciclism și este prietenos cu navetiștii (de exemplu, rafturi și dușuri).

Situată strategic în partea de nord a Bucureștiului, una dintre principalele intrări ale orașului, Ana Tower stabilește cu mândrie noi oportunități de afaceri. Dinamica locației o face preferată atât de multinaționale, cât și de companii locale de prestigiu.

24

Etaje

357

Locuri de parcare

11

Stații de vehicule electrice

Beneficii


Testimoniale

Adresa

Bucharest 1, 1A Poligrafiei
Boulevard, Romania, 013704

Contactati-ne

Contactati-ne

Cererile privind închirierea de birouri sunt binevenite atât de la chiriași, cât și de la agenți.

Numele dvs (*)

Adresa de Email (*)

Mesajul Dvs